Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; COPYCAT PERSON ...
Wednesday, December 12, 2012 | 7:21:00 PM | 0 comments
Assalamualaikum ...
hye korang ... aq pling benci tgok org tiru ciri2 org lain tok jd diri die ... OMG perlu ke mcm tu sebijik2 tiru semua bju org tu beli n cre pkai sme plak tu ngn org yg die tiru tu ... mcm dh xde identiti sndiri je nk copy n paste mcm tu kot ye pon nk wat org tertarik ngn anda xperlu kot jd mcm tu ... kan nnti org lg xske n benci adelah .. stop being COPYCAT PERSON la ... lebih baik jd diri anda dr jd org lain itu lg bagus ... dr msukkan org lain dlm diri anda ... so be ur self ... 

TITLE; Sekian Lama Menghilang
Saturday, November 17, 2012 | 9:15:00 AM | 0 comments
Assalamualaikum ...
Lama rasenye dh update blog nie ... busy ngn study ... tiba2 mlm nie rajin plak nk menaipnye dh rajin nk tkar skin blog yg dh lme gler xtkar ...
so nie lah wajah baru blog sy harap semua suke maaf lah ye skin blog sy semunya pink sbb sy mmg pencinta pink...
smpaikan kwn2 n bf sy kate "asyik2 warna pink jew pilihnye ... hp pink,cover hp pink,dompet pink,jam pink... baju kurung nk g klas majoriti semua pink ... tong smpah dlm bilik pink...getah rambut cekak rambut pink tdung semua pink ..." see nmpak x i'm the pink lover's ... sorry la eh sbb sy ske tgok pink nk lg yg warne lembut mcm skin nie mmg jd geram lah kan ... ad 1 lg yg pink bantal b*s*k sy pon pink hehehehe ... sorry MR.FUTURE HUSBAND@MR.BOYFRIEND ur future wife @ girlfriend is so the pinky ... klau boleh lappy pon nk warne pink tp abis stok :( ... hahahaha ... so tu jew tok mlm nie hope will see u guys next time in a next post k ...
LOVE: tyra ... :* :)









TITLE; Rindu Kawan ...
Tuesday, November 6, 2012 | 2:10:00 PM | 0 comments
ASSLAMUALAIKUM .... hye readers ...
td aq ade lah terbukak chat2 yg lme at fb aq ... kelakar bila bce blik semua tu ... ade yg still jd kwn aq ade yg dh xkwn ngn aq ...
org yg dh x kwn ngn aq tu lah yg slalu wat aq ketawe  n tersengeh jew bile kwn ngn die ... tp die dh xnk kwn sbb die salah pham ngn status fb aq mse tu ... jenuh aq terangkan yg status  tu aq tuju an at kwn skolah rendah aq ... tp die xnk dgar ... entah la die dh maaf kan aq ke x sekarang nie ... tp seriuz aq rindu sgt perangai gila2 die tu ... klau korang ade bce blog nie ade 1 post aq tuju at die n say sorry ... hopefully he accept my sorry ... btw tq for read n visit my blog ... hope uguys enjoy my post ... ^_^

TITLE; pertukaran baru kepada kulit muka ...
Sunday, October 7, 2012 | 7:01:00 AM | 0 comments

sekarang try pkai Bio-Essence plak sbb 


Pakai pencuci garnier active 6 nie muke aq makin berminyak dri yg sebelumnye ...

so kite try dlu k ... n lihat hasilnye ^_^

TITLE;
Tuesday, August 28, 2012 | 10:59:00 AM | 0 comments

this is me ...



TITLE; Selamat Hri Raya Korang
| 10:52:00 AM | 0 comments
ni ade skit gambar raya so happy wathcing











TITLE; tiba2 rindukan someone...
Wednesday, July 25, 2012 | 9:28:00 AM | 0 comments
entah knp aku rndukan die sgt10x.... mcm die penting sgt,bila ku ade masalah dia sentiasa ade
kadang2 aku sndiri xpham knp aku mcm nie....dia wat aku happy tersenyum ketawa bila aku tgh sedih@badmood....he the only one make me happy in my life....with he's jokes he's voice...
i miss him

TITLE; "MAAF"?
Tuesday, July 17, 2012 | 3:02:00 AM | 0 comments
mmg senangkan hg mintak maaf lpas apa yg hg wat at kitaorg...hg ingat lpas hg mintak maaf apa yg hg maki2 kitaorg tu ley terpadam....wei aku xkn maafkan hg sampai aku mati....sorry la klau sekali hg dh kurang ajaq ngn aku jgn harap aku bleh maafkan hg....hg kata aku jhat ka apa ka sbb xmaafkan hg terpulang tp aku tetap xkn maafkan hg sampai bila2...manusia mcm hg xkn pnah mengaku kesalahan lah wei...hg ingat aku xtau masa lampau hg...hg jgn nk cabar kesabaran aku....hg ingat hg besaq sgt ka....umuq ja tua tp perangai cm budak 2 tahun...bdax kecik sekarang pon lg pandai dri hg...susah ckp ngn org yg TRLEBIH PANDAI mcm hg...hg nk sbut pasal hukum hakam agama tp hg ada ikut ka...sebelum nk btol org lain cermin dlu diri hg nah....


TITLE; LAIN KALI XPAYAH BERGAMBAR
Saturday, July 14, 2012 | 9:36:00 AM | 0 comments
hg suruh aku delete suma gmbar marka hg yg pkai lengan pendek...hg kata xelok org tgok aurat dia....yg masa hg webcam ngn dia yg hg xbernaju xpa plak nah...tu bkn aurat ka....hg pi main badminton pkai suar pendek smpai nmpak peha xpa plak sampai dtg at asrama perempuan pkai lagu tu masa jumpa marka hg xpa plak nah...wei klau hg nk sbut pasal aurat hg tnya dlu diri hg betoi ka dax...yg hang dok pegang tgn marka hg tu xpa plak..lupa ka yg hg bukan muhrim ngn dia...selama nia ku sabaq ja ngn hg...kadang2 kesian aku tgok marka hg tau dax....aurat lah sgt yg hg dok ambek gambaq rapat2 ngn dia xpa plak nah...yg hg dok rapat2 ngn dia at kolej depan pensyarah xpa plak.....jgn smpai aku xmaaf sampai bila2 nah....

TITLE; apai aku mintak maaf
Monday, July 2, 2012 | 8:55:00 AM | 0 comments
salam...
status at fb tu bkn pasai hg..tu psai kwn lama aku....xdak kenamengena pon ngn hg...kebetulan benda tu jd pada waktu yg sama....aku xmara pon at hg lah...masa hg kata aku sombong pon aku mara...aku mintak maaf klau aku ada wat hg terasa hati secara sengaja atau xsengaja...mintak maaf sgt10xxx.....


TITLE; Maaf hak org lain sye xnk kacau
Monday, June 11, 2012 | 11:57:00 PM | 0 comments
maaf aku xske kcau hak org lain...jd jgn lah nk wat cter kate aku kcau hak korang..slah kew klau aku berkwn...eh hello aku ngn die dh lame berkwn so kau bru muncul knp tibe2 halang aku nk berkwn ngn die...ko sape..wei klau die bf kau skali pon die still kwn aku n aku xpnah nk rampas hak kau...jd pkir2 lah...

TITLE; Bergumbira bersama-sama roomate
Tuesday, May 15, 2012 | 10:18:00 AM | 0 comments
hari nie seronok sgt td g city plaza (CP) g main bowling ngn dak2 bilik...mcm2 ragam...seronok sgt2x!!!
lpas main bowling suma pi mkn at dpan UNITAR mkn char kuew tiow (maaf klau slah eja,hehehehe)..lpas mkn jlan kaki pi mini I-CITY plak....seronok sbb dpt kcau kwn oren..dah lah lelaki kuat melatah plak tu...asyik gelak ja td...gelak xberhenti...by the way seronok sgt10x!! kuar ngn hampa semua..bashirah,anna,kak long,dayah,ayu,amalina n siska...klau eyda n fara ada mesti bertambah seronok kita kan...tpi xpa kami semua doakn semoga fara n eyda cepat sembuh k....sayang hmpa semua ..... mmmmmmuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

TITLE; Roses
Saturday, May 5, 2012 | 6:17:00 AM | 0 comments


Roses Someone Give It To Me As My Birthday Present... Thank You So Much!!









TITLE; Selamat Ulangtahun Ke-19 tahun Cik Tyra
Friday, May 4, 2012 | 12:22:00 AM | 0 comments
salam n hye readers....
firstly nk ckp tq at sape2 yg wish my bday on 29 april arie tu....tq for the card,present n roses...saya hargai sgt10x!
tq too my family sbb belanja mkn..tq jugak kpd someone yg belanje MCD on my bday....tq so much...


TITLE; knp perlu nk berkejar-kejaran
Thursday, April 5, 2012 | 4:48:00 AM | 0 comments
knp hg perlu nk main kejar2???awat kami suma nie teruk sgt ka???bila kami msuk suranu hg kuar dri surau,nie nk kuar kelas hg kuar cm suami hg dh tggu hg dri semalam at bwah...selisih ngn kami suma pon dah xsudi awat kami nie jhat sgt ka???sampai mcm tu hg wat...hg kata ngn cara hg sorang2 hg xpayah nk jga perasaan n hati org tp hg xpkir ka apa yg hg wat tu wat org suma kecik hati ngn perangai hg...seriuz aku kata selama nie akju sabaq ngn suma nie tpi kesabaran aku ada had die,hg kiteorg nie kayu ka at dlm kelas????agak2 lah....kami suma ade perasaan...
klau hg bca entry blog nie pkir lah....org hati keras pon dh berlembut sbb nk berbaik tpi hg...setiap persahabatan ade suka ade duka...klau kite x brgaduh kite xkn thu perangai kwn2 kite
xsemestinya mse gembira ja kite perlukan kwn...pkir lah,klau hg nk sorang2 jgak ok bleh tpi TOLONG JGN WAT KAMI SUMA NIE MCM PERSALAH YG BRU KUAR PENJARA YANG HG NK LARI2...

TITLE; ada seorang kwn....
Tuesday, April 3, 2012 | 8:23:00 AM | 0 comments
hye reader's hari nie aku nak cter pasai sorang kwn aku nie..die pon gler berblog jgak nie link blog die http://crazyonesty.blogspot.com/ name die Bashirah Basri....
comel orgnye...tinggi.keding...cerdik...pelawak...tpi 1 jew klau die marah mmg marah btol2 ye bkn main2...tpi die seorang yang sgt100000000xxxxxx!!!!!! baik...die penyayang lah jugak....die suka nasihat kwn2nya..hehheheh Bashirah Basri tq sbb sudi jd kwn aku!!!!!!




TITLE; Membantu My Sis Berniaga
| 7:49:00 AM | 0 comments
hello reader's hari nie nk tolong akak mempromosikan kuih hasil buatan tangan die sendiri...hehehhehehe
okay at bwah nie kuihnye..kuih apam.... ^_^


apam angry bird (warna ungu tu) RM0.40
apam lady bird (warna merah hitam tu) and apam bee (warna hijau hitam tu) RM0.30
n lastly apam polkadot RM0.2O
*POS FREE UNTUK SEMENANJUNG.... ^_^
untuk tempahan sila lad call kakak saya yang bernama NUR AIESYAH (ECAH) DI 014-2394595
SEKIAN TERIMA KASIH ^_^


TITLE; Sesi Fotografi Tidak Di Rancang
Saturday, March 31, 2012 | 7:52:00 AM | 0 comments
Me and Kyra
kyra n fauzana
them again
Me and Fauzana
Me and fauzana again


sayang depa sangat1000000xxxxx keta20000000000xxxxxxxxxxxxx
LOVE THEM FOREVER!!!!

TITLE; Miss You
Monday, March 26, 2012 | 5:18:00 AM | 0 comments
walaupon xdapt jumpa tiap2 hari cm org lain,tpi ingat yang saya cuma sayangkan awak sorang sahaja.tiada yang lain,saya thu awak kecewa dengan kesibukan saya,saya xboleh nk tangguh semua tu sbb tu dah jd tanggungjawab saya sebagai seorang pelajar..saya harap awak pham...mungkin satu saat nnati kita akan berjumpa lagi...SAYA SAYANG AWAK SANGAT1000000X!!!!!!!MUAH!!! <3

TITLE; Aku tegur pon salah ka???
Saturday, March 24, 2012 | 8:01:00 AM | 0 comments
salah ka aku pertahankan apa yg dikatakan...hampa ley tahan ka org kata kwn hampa perempuan murahan,wei org lain pon harga diri wei yang hg senang2 ja jatuhkan maruah kwn aku noh...wei kwn aku punya setia kat hg tpi hg wat dia cm patung nah...agak xbersyukur hg nah....ish xleh aku org cm hg...dah lama aku sabaq ngn perangai hg n apa yg hg wat at kwn aku...tapi sorry kali nie kesabaran aku dh meletus....

TITLE; I LOVE YOU!!!!!!
Friday, March 23, 2012 | 12:11:00 PM | 0 comments
saya sayangkan awak sangat10000000000000x!!!!!!!
saya rindukan awak sangat1000000000000000x!!!!!!




TITLE; upload gambar
| 11:55:00 AM | 0 comments

hye readers... nk upload gambar lah....




sye xsehot anda semua....sye cme manusia biasa




TITLE; Maafkan saya Bashirah...
Wednesday, March 7, 2012 | 10:30:00 PM | 0 comments
Bashi....aku mintak maaf sbb wat hang marah2 semalam...maafkan aku nah....aku xtau benda tu wat hang mara...maaf kan aku nah...aku mintak maaf sgt2 dri ujung rambut smpai ujung kaki...harap hang maafkan aku
^_^ ...



Old things