Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; Kenangan Muahmmad Aiman Akif
Sunday, February 27, 2011 | 6:03:00 PM | 0 comments


Nama baby nie MUHAMMAD AIMAN AKIF.baby ni anak buah aku,die bijak bile kite sebut2 name die die akan bagun dri tydo.die lahir pde 14 0kt 2010.sehari je die blik umah,esoknye die demam jd mak,ayah,mama die n papa die bwak die g hospital (Apang Puteri Specialist Hospitality) n die kne tahan at wad sehari tp keesokkanye kiteorg dpt berite kurang gembire die di msukkan ke wad I.C.U sbb ade kuman dlm darah die..2 minggu jgak die kat I.C.U.tp tuhan lebih syangkan die,skejap je dpt tgok die senyum,bkak mate.atok kiteorg pling sedih sbb nie cicit pertame die 'xsempat nk gurau2 ngn die' kate atok aku,kate2 tu wat aku ngn family lg sedih...aku n family aku rindu sgt at die...


Old things | New things