Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; KESAYANGAN
Monday, February 28, 2011 | 4:20:00 PM | 0 comments
Nie kwn baik aku jgak name die maisara,aku dh kwn ngn die 5 tahun,die baek sgt.die lah tempat aku luahkan masalah,luahkan rase xpuas hati,perlukan nasihat,bantuan dlm pelajaran die lah yg membantu n sedia ade.

Nie plak botol air kesayangan aku,sebenarnye botol nie xde pon buah apple tu,buah apple tu aku sticker je tu pon tampal mse nk SPM.botol air nie jgak lah teman aku mse ujan,panas n bleh ilangkan dahage aku mse tggu bas RapidKL tu..hehehe
nie plak kampung aku (sebenarnye kat PASIR PUTEH) nie stesen keretapi Wakaf Bharu...pejalanan mengambil mase selama 13 jam dri KL Sentral tpi klau naek kete 8 jam je,kg aku yg paling best,rindu gler at kg ku ini.mak kate cuti skool nie nk blik nk tgok tok mek(nenek ku) sbb xsehat..

Love:tyra



Old things | New things