Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; New Life in Kolej Poly-Tech Mara Alor Setar =)
Friday, July 29, 2011 | 11:27:00 PM | 0 comments
Dh nk dekat sebulan aku at alor setar..study at sini best,kwn2 pon baik n kwn2 dorm pon baik sumenye perangai gler2 sume ley je layan....pape pon homework byak gler..assignment pon dh ade 1...woooo bru aku rase ape yg abg2 n kakak sdare aku rase...bley dikate kan dip.IT ini xsusah n xsenang...die 50-50 lah...tpi seris seronok gler at sini...tpi ade 1 jew yg xseronok sbb ade 'BENDA' yg kcau kiteorg sjak 3 minggu lpas..mse first2 die kcau tu die goncang grill dorm sampai 4 kali kot...samapi kan kiteorg xtydo padehal dh kol 3 pagi tu...n second time kne kol 3 pagi die kcau lg kli ni die ketuk zink plak...n third time die wat pagi td kol 6 pagi...seriuz time tu mmg aku dh bengang gler..sbb asyik kcau kiteorg jew padehal kiteorg xkcau pon die...mmg aku bgun truk jerit ah ckp 'kiteorg xkcau ko pon,kiteorg xnk kwn ngn ko lah pergi!!' die berhenti jap pastu die wat lgi aku ckp lg bende yg same die berhenti last2 aku ngn kwn aku renjis air YASSIN at sekeliling pintu ngn tingkap trus die die senyap...
sekarang ok ckit lah...aku pon xthu mne aku dpt semangat tok lawan bende tu...sbb sebelum nie aku lemah semangat klau ade je bende tu kcau aku yg lari dlu xpon nanges....tpi tu pon pagi td mengigil kot aku nk mara bende tu...nk pegang hp nk call ayah aku pon mengigil nie....
cter lain next post k...
so bye


LOVE:TYRA <3



Old things | New things